Κεντραδόρος δίσκου πλατώ - συμπλέκτη.
Κεντραδόρος δίσκου πλατώ - συμπλέκτη.
Κεντραδόρος δίσκου πλατώ - συμπλέκτη.
Κεντραδόρος δίσκου πλατώ - συμπλέκτη.

Κεντραδόρος δίσκου πλατώ - συμπλέκτη.

Σε Απόθεμα
12,50 €
με ΦΠΑ

Εργαλειο ευθυγραμισης συμπλεκτη με 3 σχιστες προσαρμογες για το κεντραρισμα-ευθυγραμμιση και συναρμολογηση ολων των τυπων δισκων ,απευθειας στον παγκο εργασιας.Επιτρεπει την συναρμολόγηση εύκολα με αποτελεσμα ο συμπλέκτης να αλλάζει με το ένα χέρι.

 

Διεθνες εργαλείο ευθυγράμμισης συμπλέκτη. Για εύκολη ευθυγράμμιση και εγκατάσταση στον πάγκο εργασίας.

Κατάλληλο για τα περισσότερα οχήματα κάτω των 5 τόνων με έναν μοναδικό συμπλέκτη πλάκας.

Νάιλον συστατικά με κύριο άξονα ορείχαλκου. Επιτρέπει την συναρμολόγηση της πλάκας συμπλέκτη και της πλάκας πίεσης στον πάγκο, με αποτέλεσμα ο συμπλέκτης να αλλάζει με ένα χέρι.

Ταιριάζει στο 90% των αυτοκινήτων και των ελαφρών φορτηγών μέχρι 5 τόνους ακαθάριστα (δεν είναι κατάλληλα για Minis ή τα οχήματα με συμπλέκτες διπλής πλάκας). Επίσης κατάλληλο για οχήματα με μπροστινή κίνηση. Παρέχεται με δύο φύλλα επέκτασης διαφορετικού μεγέθους.

Οδηγίες Βιδώστε τον τροχό χωνιού πάνω στο κεντρικό σώμα, με τις νευρώσεις να βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση με εκείνες στον σταθερό τροχό που είναι η ομαλή πλευρά του τροχού που βρίσκεται μακριά από τον σταθερό τροχό. Επιλέξτε την κατάλληλη συλλογή, ανάλογα με το μέγεθος του συμπλέκτη, και σύρετε πάνω στον κεντρικό άξονα. Τοποθετήστε τον κεντρικό άξονα και συλλέξτε το από το κεντρικό σώμα και στρέψτε τον μικρό τροχό στο άκρο του άξονα.

Παρακαλώ σημειώστε:

Δεν είναι κατάλληλη για Mini's ή για οχήματα με διπλά πτερύγια.

Προσδιορισμός
 • Τύπος: Εργαλείο ευθυγράμμισης συμπλέκτη
 • Υλικό: Νάιλον συστατικά με μεταλλικό κύριο άξονα
 • Καταλληλότητα: Ταιριάζει στο 90% των αυτοκινήτων και των ελαφρών φορτηγών μέχρι 5 τόνους
 • Περιλαμβάνει: 2 διαφορετικά μεγέθη επεκτάσεων.

  Ποια είναι η λειτουργία αυτού του εργαλείου; 

  Για όσους το έχουν δοκιμάσει πριν, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την τοποθέτηση ενός συμπλέκτη σε ένα σφόνδυλο, προσπαθώντας να ευθυγραμμίσετε ένα δίσκο συμπλέκτη με το μάτι και στη συνέχεια να σφίξετε την πλάκα πίεσης μόνο για να βρείτε τον άξονα εισόδου του κιβωτίου ταχυτήτων δεν θα πάει μέσα λόγω ο δίσκος είναι ελαφρώς κενός. Ένα καθολικό εργαλείο ευθυγράμμισης συμπλέκτη λαμβάνει την εικασία από την ευθυγράμμιση του συμπλέκτη και βοηθά στην κατασκευή του δίσκου συμπλέκτη τέλεια κεντραρισμένο πριν τη σύσφιξη της πλάκας πίεσης του συμπλέκτη. 

  Είναι αυτό το προϊόν για εσάς;  • Ιδανική για το κέντρο ευθυγράμμισης του συμπλέκτη κατά την τοποθέτηση πάνω στο σφόνδυλο
  • Οδηγίες με διαγράμματα στο πίσω μέρος του πακέτου που περιλαμβάνονται
65-903T6
No reviews

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας χρησιμοποιούμε Cookies. Επιλέγοντας να συνεχίσετε συναινείτε στη χρήση Cookies.