ΣΠΡΕΪ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ  WURTH...

ΣΠΡΕΪ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ WURTH 500ML

Σε Απόθεμα
8,06 €
με ΦΠΑ

Kαθαριστικό καρμπυρατέρ και injection Kατάλληλο για 2χρονους και 4χρονους κινητήρες . Kατάλληλο επίσης και για το καθάρισμα μεταλλικών επιφανειών από λίπη, βρωμιές και κατάλοιπα λαδιών, για παράδειγμα του σώματος και του καρμπυρατέρ. Ένα ειδικό αντισκωριακό πρόσθετο σχηματίζει ένα πάρα πολύ λεπτό στρώμα που προστατεύει από τη διάβρωση τις γυμνές μεταλλικές επιφάνειες.

 

Kαθαριστικό καρμπυρατέρ και injection Kατάλληλο για 2χρονους και 4χρονους κινητήρες l Kαθαρίζει από κατάλοιπα οξείδωσης και ιζήματα, ελαττώνει τη δημιουργία αποθέσεων στην περιοχή του κυλίνδρου και των βαλβίδων. l Kατάλληλο επίσης και για το καθάρισμα μεταλλικών επιφανειών από λίπη, βρωμιές και κατάλοιπα λαδιών, για παράδειγμα του σώματος και του καρμπυρατέρ. Ένα ειδικό αντισκωριακό πρόσθετο σχηματίζει ένα πάρα πολύ λεπτό στρώμα που προστατεύει από τη διάβρωση τις γυμνές μεταλλικές επιφάνειες.Eφαρμογή Πριν την χρήση διαβάστε προσεκτικά ολόκληρη την ετικέτα και τις οδηγίες χρήσης. Mε τον κινητήρα σε λειτουργία, ψεκάζουμε το προϊόν, μέσα στον χώρο αναρρόφησης, δηλαδή από το χώρου του φίλτρου αέρα ή κατευθείαν στο καρμπυρατέρ ή στο σύστημα έκχυσης (injection), για 30 δευτερόλεπτα περίπου, αυξάνοντας ήπια τις στροφές του κινητήρα, για να καούν οι επικαθίσεις που απομακρύνονται. Σε περίπτωση καθαρισμού εξωτερικών επιφανειών, βεβαιωθείτε ότι αυτές είναι κρύες.Βελτιώνει τη ροή καυσιμου,όμαλοτερη αποδοση κινητηρα καθως και βελτιστη αποδοση κινητηρα και καρμπιρατερ.

66
No reviews

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας χρησιμοποιούμε Cookies. Επιλέγοντας να συνεχίσετε συναινείτε στη χρήση Cookies.