Σπρέι λαδι / λιπαντικο HHS 2000 WURTH...

Σπρέι λαδι / λιπαντικο HHS 2000 WURTH 500ML

Σε Απόθεμα
9,80 €
με ΦΠΑ

Πεδία χρήσης: Κατάλληλο για γενικές εργασίες λίπανσης και για φορτία υψηλών πιέσεων, π.χ. σύνδεσμοι  γκαζιού, άξονας συμπλέκτη ντίζες μεντεσέδες, μοχλοί μετάδοσης κ.ά. Αντοχή σε φορτία υψηλής πίεσης Παρά τη μεγάλη καταπόνηση από πιέσεις και τα διατμητικά φορτία του βασικού σώματος, η λιπαντική μεμβράνη του HHS 2000 παραμένει ενεργή και δεν αποκολλάται.

 

Πεδία χρήσης: Κατάλληλο για γενικές εργασίες λίπανσης και για φορτία υψηλών πιέσεων, π.χ. σύνδεσμοι ταχυτήτων και γκαζιού, άξονας συμπλέκτη, καλώδια bowden (ντίζες), μεντεσέδες, μοχλοί μετάδοσης κ.ά. Αντοχή σε φορτία υψηλής πίεσης Παρά τη μεγάλη καταπόνηση από πιέσεις και τα διατμητικά φορτία του βασικού σώματος, η λιπαντική μεμβράνη του HHS 2000 παραμένει ενεργή και δεν αποκολλάται. Διαχωρίζει αξιόπι- στα το απέναντι σώμα από το βασικό σώμα και εγγυάται έτσι μία ιδανική προστασία από τις φθορές, ακόμα και σε μεγάλες πιέσεις. Αυτό είναι εφικτό μόνον σε καθαρά σημεία λίπανσης, για τον λόγο αυτόν προτείνουμε πριν από κάθε εφαρμογή να καθαρίζονται σχο- λαστικά οι επιφάνειες με το.

Ημισυνθετικό λάδι με ιδιαίτερα υψηλή αντοχή στις πιέσεις Λιπαντικό λάδι πολλαπλών χρήσεων χάρη στις ισορροπημένες και εναρμονισμένες ιδιότητές του. Ανθεκτικό στις υψηλές πιέσεις Εξαιρετικής αντοχής λιπαντική μεμβράνη με εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόσβεσης του θορύβου και της δόνησης. Καλές ιδιότητες διείσδυσης • Πολύ καλές ιδιότητες λίπανσης σε σημεία με πολύ μικρές ανοχές. • Προστατεύει αξιόπιστα από τη διάβρωση. Ενεργή πρόσφυση Το λιπαντικό δεν εξφενδονίζεται από τα περιστρεφόμενα μέρη. Καλή συμβατότητα με τα υλικά • Συμβατό με μονωτικούς δακτυλίους Ο και Χ, καθώς και με πλαστικά. • Συμπεριφέρεται ουδέτερα σε βαμμένες επιφάνειες. Ανθεκτικό στο νερό που εκτοξεύεται με πίεση και στο θαλασσινό νερό, σε ασθενή οξέα και αλκάλεα Δεν περιέχει σιλικόνη, ρητίνες και οξέα Περιοχή θερμοκρασιών χρήσης: –25°C έως +180°C Προσωρινά: +200°C Χρώμα: κιτρινωπό.

0893106
No reviews

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας χρησιμοποιούμε Cookies. Επιλέγοντας να συνεχίσετε συναινείτε στη χρήση Cookies.