Μέγγενη δραπάνων, σταυρωτή, σεπόρτ 3"
Μέγγενη δραπάνων, σταυρωτή, σεπόρτ 3"
Μέγγενη δραπάνων, σταυρωτή, σεπόρτ 3"
Μέγγενη δραπάνων, σταυρωτή, σεπόρτ 3"

Μέγγενη δραπάνων, σταυρωτή, σεπόρτ 3"

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
108,00 €
με ΦΠΑ

Μέγγενη  σεπόρτι (κατάλληλη για Κάθετο δράπανο, Φρέζα κ.λ.π)

Αυτό το τρισδιάστατο μέσον ολίσθησης μπορεί εύκολα να μετατρέψει το κάθετο δράπανο σε μηχανή φρεζαρίσματος και να επεξεργαστεί εύκολα ξύλο και μεταλλικά μέρη με μεγάλη ακρίβεια και ποιότητα χρησιμοποιώντας αυτή τη μέγγενη και τις ακριβείς κινούμενες ολισθαίνουνε πλάκες και μπορεί να συνδεθεί σε ένα τόρνο ή άλλα εργαλεία, για να  κρατήστε κομμάτια εργασίας στην ακριβή θέση που απαιτείται. Ανθεκτική κατασκευή από χυτοσίδηρο ,ισχυρά σαγόνια  χάλυβα ,ψυχρής έλασης βίδες χάλυβα ,2λαβες  περιστροφής του στροφάλου λαβές για τη ρύθμιση μπροστά μέγγενη προς πίσω και αριστερά προς τα δεξιά ,βίδες από κάτω  για την εξασφάλιση .Κρεμαστή μανιβέλα,  Σχεδιασμένο για ξυλουργική και μεταλλική κατεργασία.

Μάγουλα πλάτος 80ΜΜ,άνοιγμα 75ΜΜ

 

Μέγγενη  σεπόρτι (κατάληλη για Κάθετο δράπανο, Φρέζα κ.λ.π)

Αυτό το τρισδιάστατο μέσον ολίσθησης μπορεί εύκολα να μετατρέψει το καθετο δραπανο σε μηχανή φρεζαρίσματος και να επεξεργαστεί εύκολα ξύλο και μεταλλικά μέρη με μεγάλη ακρίβεια και ποιότητα χρησιμοποιώντας αυτή τη μέγγενη και τις ακριβείς κινούμενες ολισθαίνουσες πλάκες και μπορεί να συνδεθεί σε ένα τόρνο ή άλλα εργαλεία,για να  κρατήστε κομμάτια εργασίας στην ακριβή θέση που απαιτείται.Ανθεκτική κατασκευή από χυτοσίδηρο ,ισχυρά σαγόνια  χάλυβα ,ψυχρής έλασης βίδες χάλυβα ,2λαβες  περιστροφής του στροφάλου λαβές για τη ρύθμιση μπροστά μέγγενη προς πίσω και αριστερά προς τα δεξιά ,βιδες απο κάτω  για την εξασφάλιση .

Κρεμαστη μανιβέλα,για εύκολο χειρισμό.

Σχεδιασμένο για ξυλουργική και μεταλλική κατεργασία .

ΜΑΓΟΥΛΑ 75ΜΜ,βαρος 6.2 kg

85-f105
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:

13 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας χρησιμοποιούμε Cookies. Επιλέγοντας να συνεχίσετε συναινείτε στη χρήση Cookies.