ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΠΕΙΡΩΜΑΤΩΝ V COIL ΓΙΑ...

ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΠΕΙΡΩΜΑΤΩΝ V COIL ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΙ Μ14Χ125

Σε Απόθεμα
57,20 €
με ΦΠΑ

Σύστημα επισκευής μπουζί M14x1.25 με ειδικο κολαουζο ώθησης που επιτρέπει την αφαίρεση του κατεστραμμένου σπεορωματος και την κατασκευή νέου σπειρωματος χωρίς την ανάγκη για διάτρηση .. βλέπε παρακάτω για πλήρεις λεπτομέρειες. Το κιτ αποτελείται από το ειδικό εργαλείο εισαγωγής, το εργαλείο εισαγωγής και τα ένθετα 5 μακριά μήκους 8,40 mm, μήκους 5 από 12,40 mm και μήκους 5 μακριά από 16,40.

 

Σύστημα επισκευής μπουζί M14x1.25 με ειδικο κολαουζο ώθησης που επιτρέπει την αφαίρεση του κατεστραμμένου σπεορωματος και την κατασκευή νέου σπειρωματος χωρίς την ανάγκη για διάτρηση .. βλέπε παρακάτω για πλήρεις λεπτομέρειες. Το κιτ αποτελείται από το ειδικό εργαλείο εισαγωγής, το εργαλείο εισαγωγής και τα ένθετα 5 μακριά μήκους 8,40 mm, μήκους 5 από 12,40 mm και μήκους 5 μακριά από 16,40. Όλα τα εργαλεία παρέχονται στην πλαστικη θηκη που φαίνεται στην εικόνα. Πληροφορίες κολαουζου πιλότου. Το κολαουζο Pilot Nose έχει φτιαχτει για την επισκευή βλαβών σπειρωμάτων σπειρωμάτων με βύσματα χωρίς την ανάγκη για πρόσθετη διάτρηση. Αυτός ο τύπος κολαουζου χρησιμοποιεί το αρχικό σπείρωμα για να καθοδηγήσει το κολαουζο. Έχει πλάγια όψη πίσω από το κοχλιωτό σπείρωμα, το οποίο κόβει την οπή σε μέγεθος πριν από την κτύπημα της μορφής σπειρώματος εισαγωγής σύρματος. Είναι απλά και εύχρηστα και με μία μόνο λειτουργία διασφαλίζεται ότι το σπείρωμα του σύρματος είναι ευθυγραμμισμένο ομόκεντρα με το αρχικό σπείρωμα. Το κολαουζο δημιουργεί ένα υπερμεγέθη σπειρωμα για χρήση με  τα τυποποιημένα ένθετα σύρματος ελικοειδώς τυλιγμένα. HSS Ground Finish Ανοχή ISO 1 (4Η) Κατασκευάστηκε στη Γερμανία από την V-Coil   
26-vcoil 4096
No reviews

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας χρησιμοποιούμε Cookies. Επιλέγοντας να συνεχίσετε συναινείτε στη χρήση Cookies.